Najnovšie recenzie zo sekcie Kultivátory
- valec
- manualny pohon
Nechapem preco na Heureke posielaju dopyt na hodnotenie produktu (akehokolvek) po 3 dnoch. Nad tym fakt rozum stoji.
Stroj je lahko manipulovatelny-lahko udrzjavatelny.
Dobre náradie do zahrady.
- Porýľovanú pôdu prekyprí ako nič
- Na prekvapenie sa v pohode zaryje aj do nezoranej pôdy (2 dni po daždi)
- Trochu silný ťah, na prvý raz to prekvapilo
- Káblik si k rámu treba pripevniť svojpomocne, dodávané sponky sú len na okrasu
Trochu prekvapenie - milé.
Zoraná - nezoraná pôda, robotu si urobí. Minimum vybrácií, len ten ťah. Človek sa stále trochu narobí, aby udržal stroj v ruke. Ale možno to je len o nejakom grife, čo si každý časom vychytá sám.
- Dobrý
Zatiaľ som ho nepoužila,dúfam ,že budem spokojná.
Tovar bol dodaný neúplný. Chýbal olej.
- Silny motor,hravo zvadol tazku udupanu podu .
Lahko sa dal zlozit podla navodu.Dostal som k nemu olej a sadu na vymenu.nastartoval ihned a zlahka, po zahriati motora som ho odskusal a funguje skvele. Konstrukcia masivna,ergonomia ok.Poradil si s tvrdou uduupanou zemou.Skoda,ze sa riadenie neda vytacat do stran.Myslim si,ze cena rozumna a kvalita pouzitych materialov tiez.Tento stroj odporucam tym,co maju velke plochy na kultivaciu a aj tazsie pody.
Je v sulade mojimi predstavami.
vyrobok som ešte nestihol vyskusat v činnosti,lebo nie je na to ten spravny cas.Skusil som len funkcnost,ci sa tocia lopatky.Uz sa tesim na jar.
- super prevedenie , lahka vymena na kratku alebo dlhu rukovät
- splňa očakávania
HECHT 745
Pridané: 3. decembra 2021
(naposledy upravené 3. decembra 2021)
Zakúpený v Jardin.sk
Ešte som tovar neskúšal.
tento produkt poznam, zatiaľ som ho nepoužil nakoľko je zima - december,
použijem ho až v aprili, verim, že bude O.K.
velmi spolahlivy stroj,toto je moj druhy robix,prvy vydrzal 25 rokov a bol intenzivne pouzivany
Rotavátor vyskúšam až na jar ale určite budem spokojný
- motor je super
- Na malé záhradky ako stvorený
výborný výkon a činnosť pri práci, dobre sa ovláda, maximálna spokojnosť
Vyborny pomocnik v zahrade. Odporucam kazdemu zahradkarovi.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »