Najnovšie recenzie zo sekcie Kultivátory
Kolesá na oranie nešli nasadiť na predĺžený hriadeľ, nakoľko prekážala nanesená farba, musel som brúsnym papierom farbu odstrániť. Taktiež priveľa plastových dielov použitých tam, kde by mohol byť použitý kov.
- Prijateľná hmotnosť
- Ľahká manipulácia
- Kvalitný materiál
- Silny motor.
- Maximalna spokojnost. Odporucam na 100% .
ok
Po zložení som ho pred dvoma dňami riadne vyskúšal. Je to riadny a dobrý dráč. Prekypril pôdu podľa potreby. A ked chcete hlbšie, len ho trošku pridržať a ťahať jemne do zadnej časti . Celkovo spokojný, Aj sa dobre čistí po práci.
cena versus kvalita
V príručke pre užívateľa by mal byť uvedený druh mazacieho prostriedku prevodovky a približná doba - po koľkých prevádzkových hodinách treba mazadlo doplňovať, alebo kompletne vymieňať.
- Dostatocne silny stroj
- Sirka az 80cm
- Jednoduchsia konstrukcia
- Zaistovanie jednotlivych komponentov pruzinovymi zavlackami, pocas prveho pouzita som niekolko stratil
- Polohovanie riadidiel
- Kolieska na prevoz
- Za 500eur spokojnosť...
- Zle nastavená spojka... Treba nastaviť lanko spojky..
- O
Maximálna spokojnosť ,výborna kvalita a výkon za super cenu
- Prekyprí pôdu do 20 cm a ľahko sa sním pracuje.
ešte som ho nevyskúšal,ale je lahký a dobrý na prácu v záhrade
Za danú cenu je tovar OK
- Veľmi dobrý výkon
- výkonný motor
hmotnost 73 kg je na zdvíhanie do auta veľa. Do auta ho nakladám silou motora s nasadenými gumenými kolesami (sučasť výrobku). Keď vyjde po doske (rampe) hore do kufra SUV tak sklopím rukoväť aby sa dali zavrieť dvere.
- Je to veĺmi dobré náradie
- Mne tento druh náradia veľmi vyhovuje
- Ľahučký
- Silný motor
- Lacný
Kultivátor som kúpil na základe recenzií. Pravdupovediac som prekvapený z výkonu. Odskúšal som ho včera na rozbitie pôdy na cca 20x20m. Bola to z časti zryľovaná a z časti udusaná pôda a vyskytovali sa tam aj kamene. Kultivátor to dal na parádu, síce ma vytriaslo, ale robota je dokonale spravená. Pre jeho nízku hmotnosť je lepšie ho ťahať ako tlačiť. Z rozrobenou pôdou nemá absolútne žiadny problém. Kúpu môžem odporučiť pre menšie záhradky.
- hroty su zaoblene, nizka hmotnost
Výhodné pre malú záhradu
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »